نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد

واکنش توئیتر به توئیت ترامپ در ارتباط منطقه خودمختار در آمریکا

واکنش توئیتر به توئیت ترامپ در ارتباط منطقه خودمختار در آمریکا شبکه اجتماعی توئیتر یک پیام دیگر رئیس‌جمهور آمریکا را به دلیل نقض قوانین خود پنهان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، توئیتر یک پیام دیگر «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا را به دلیل نقض قوانین این شبکه اجتماعی پنهان کرد.

 

ترامپ در توئیتی که شرکت توئیتر آن را از دید مخاطبان پنهان کرده معترضان در شهر واشنگتن را به استفاده از «زور جدی» تهدید کرده است. 

 

ترامپ ساعاتی قبل‌تر در توئیتر نوشت: «تا وقتی که من رئیس‌جمهور آمریکا هستم هرگز منطقه‌ای به نام "منطقه خودمختار" در آمریکا تشکیل نخواهد شد. اگر آنها برای چنین کاری تلاش کنند با زور جدی در برابرشان می‌ایستیم.»

 

 شرکت توئیتر گفته که این پیام ترامپ را به دلیل آنکه در آن علیه یک گروه مشخص تهدید مطرح شده پنهان کرده است. 

 

توئیتر این برچسب را تابستان سال گذشته ابداع کرده، اما تا به حال دو بار از آن برای پنهان کردن پیام‌های ترامپ استفاده کرده است. 

 

توئیتر با وجود این نوشته که توئیت ترامپ را حذف نکرده زیرا در دسترس بودن آن را در راستای منفعت عمومی می‌داند. 

 

چند هفته پیش رسانه‌های آمریکا گزارش دادند که معترضان در آمریکا بخش‌هایی از شهر «سیاتل» در ایالت واشنگتن را به تصرف درآورده‌ و آن را منطقه خودمختار اعلام کرده‌اند. 

 

بعد از آن، ترامپ در صفحه توئیتر خود با بیان اینکه آنارشیست‌ها سیاتل را تصرف کردند، تهدید کرد: «همین حالا شهرتان را پس بگیرید. اگر این کار را انجام ندهید من این کار را می‌کنم».

 

او همچنین تهدید کرد در صورتی که اشغال منطقه «کپیتال هیل» در شهر سیاتل ادامه پیدا کند، از نیروهای گارد ملی برای آزاد کردن این منطقه استفاده خواهد کرد.

 

شهرهای بزرگ آمریکا پس از انتشار ویدئویی که قتل «جورج فلوید» شهروند سیاه‌پوست آمریکایی در اثر رفتار خشونت‌آمیز یک افسر پلیس سفیدپوست را نشان می‌داد، به صحنه یکپارچه اعتراض تبدیل شده‌اند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار